Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - HOGYAN MONDJUNK NEMET?
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 134 értékelés alapján
  Leírás
Fröccs interaktív lélekbúvárkodás Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa

Februári előadásunk témája: Mikor mondasz nemet? Nélküled összeomlik a család? A barátaid kizárólag rád számíthatnak? Képtelenség kibújni a munkahelyi elvárások alól? Attól félsz, hogy ha nemet mondasz, felhúzod a főnököd, megbántod az anyádat, konfrontálódsz a kollégáiddal és kiábrándítod a barátnődet? Vagy épp csak nem szeretnéd életed lehetőségét elszalasztani? Februárban a NEMet mondásról játszunk. Ugye eljössz akkor is, ha nem érsz rá? Na, léciléciléciiiiii… Ha most is, mint mindig, csípőből nemet mondtál, akkor is várunk. Egy este a NEMet mondani nem tudókról és a notórius NEMet mondókról. A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra. Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?