Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY BOLOND SZÁZAT CSINÁL - ZENÉS VÍGJÁTÉK
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szüle / Walter / Harmath: Egy Bolond Százat Csinál Zenés vígjáték 2 részben

A híres mulatóból, mely a csodás francia riviérán üzemel, kirúgják Dömötört, a pincért, és barátját, Rudit, a karmestert. A két férfi bosszút esküszik, majd nem sokkal késõbb visszatér. Dömötör Suarez gróf, a híres oroszlánvadász képében, a zenész meg egy ismert halbiológus hasonmásaként. Érkezik két csinos amerikai lány is, akik pedig milliomoscsemetéknek adják ki  magukat, hogy könnyebben tudjanak férjet fogni. A két férfi és a két lány természetesen találkozik, és ezzel a bonyodalmak csak még tovább fokozódnak. Az Egy bolond százat csinál bemutatója  1939-ben, a mai Madách Színház helyén álló Royal Színházban volt, a fõszerepet (akárcsak késõbb  a filmben) Latabár Kálmán játszotta; és olyan nagy siker volt, hogy 275 elõadást élt meg. A veszprémi Pannon-Várszínház vendégelõadása.
 
  Szereposztás
Színész 
Pánics Lilla 
Színész 
Molnár Ervin 
Színész 
Dudi Viktória 
Színész 
Keresztesi László 
Színész 
Farkas-Csányi Attila 
  Stáblista
Művészeti vezető 
Vándorfi László 
Rendező-koreográfus 
Szelle Dávid 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?