Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BEMUTATÓ SZILUETT CINEMA
MOM Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Góbi Rota Társulat: Sziluett Cinem

Van egy város, Budapest. Jól ismered az épületeit, lakóit, lüktetését, körforgását. Benne élünk, általunk lesz olyanná, amilyen! Magán viseli álmainkat, szenvedi el düheinket. Szobraiban mi vagyunk, történetei a te történeteid. Része vagy a folyton hullámzó városnak. Mindig változik és te is változol vele, míg árnyékod a város hatalmas árnyékába nem olvad. Mozgásból és árnyjátékból épül fel a város és az összes benne bolyongó, mindig más-más alakot öltő egyén is. A kezdetben még képlékeny személyiség testet és saját történetet keres; különböző élethelyzetek, helyek és találkozások hatnak rá, míg végül elválaszthatatlanul fonódik össze test és lélek, valóság és képzelet. Hétköznapi helyzetek és szürrealista ötletek, zene és csend, líra és humor, fény és árnyék váltogatják egymást, lehet majd sírni és nevetni, meglepődni, felismerni és rácsodálkozni... Akárcsak odakint, Budapesten. Tánc: Góbi Rita
Zene: Sütő Márton
Homokrajz: Sz. Nagy Mari
Programozott látvány: Csík-Kovács Zoltán, Hajdu Gáspár, Papp Gábor
Kreatív producer: Bakk Ágnes
Produkciós partner: Aulea Alapítvány
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?