Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MAGYAR VILÁGUTAZÓK NYOMÁBAN 3. VÁMBÉRY ÁRMIN - DR. KUBASSEK JÁNOS ELŐADÁSA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A „sánta dervisprofesszor”, Vámbéry Ármin nyomdokain ázsiai ösvényeken

Vámbéry Ármin a magyar Kelet-kutatás atyja, aki Törökországban és Perzsiában tett utazásai során került kapcsolatba az iszlám világával. A „sánta dervisprofesszorként” is emlegetett tudós könyveivel megalapozta a hazai Kelet-kutatást. Küzdelmeim című önéletrajzi írásában számolt be kalandos élete fontosabb eseményeiről. A budapesti egyetem tanáraként számos orientalista figyelmét irányította Ázsia felé. Írásaival szellemi hidakat épített Kelet és Nyugat világai között. Esemény oldala: https://www.facebook.com/events/1064155623594561/ Jegyár: 1200 Ft Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy, valamint terézvárosi lakosoknak: 800 F
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?