Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PÁRKAPCSOLATOK - KOMMUNIKÁCIÓ A PÁRKAPCSOLATBAN - BAKTAY MIKLÓS ÉS BAKTAY ZELKA PSZICHOLÓGUSOK ELŐAD
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kommunikáció a párkapcsolatban – Baktay Miklós és Baktay Zelka pszichológusok előadása

A kétgyermekes pszichológus házaspár a terápiás foglalkozások során szerzett, valamint személyes tapasztalatait is megosztja hallgatóságával. Szerintük a párkapcsolat az első pillanattól szülői együttműködés: egy harmadik személy, a közös én születését éljük meg, a közös identitáson kezdünk el munkálkodni. Az előadás fontos vezérfonala a kommunikáció, amely egyfelől a párkapcsolat legfőbb összetartója, másfelől a legfőbb szétfeszítője lehet. Az est zárásaként olyan fogásokat tanulhatunk, amelyek segítségével az élet más területein is jól jöhetünk ki problémás helyzetekből. https://www.facebook.com/events/197173483957301/ Jegyár: 1600 Ft/előadás Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy, valamint terézvárosi lakosoknak: 1200 Ft/előadás
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?