Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SZÜLŐKÉPZŐ - MESETERÁPIA A MINDENNAPOKBAN - DR. BOLDIZSÁR ILDIKÓ ÍRÓ, MESETERAPEUTA ELŐADÁSA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
ElőadáSOKK – Szülőképző Hogyan legyek elég jó szülő? Csak az én gyerekemmel van ennyi probléma? Mit tegyek, ha a gyerek …?

Új sorozatunkban neves szakemberek segítenek a szülőknek, pedagógusoknak megoldást találni a különböző életkorok jellemző nevelési problémáira, megvizsgálják az apák szerepét a gyermeknevelésben vagy éppen megmutatják, hogyan lehet egyensúlyt teremteni a család és a karrier között. 2016. január 25., hétfő − 18.30 Meseterápia a mindennapokban – Boldizsár Ildikó mesekutató, meseterapeuta előadása A mesemondással egybekötött előadás arra keresi a választ, hogyan segítik a mesék az egészséges személyiségfejlődést, milyen meséket meséljünk gyermekeinknek problémás élethelyzetekben és hogyan, mit mondanak a mesék a felelős szülői magatartásról. Boldizsár Ildikó mesekutató, a néprajztudomány kandidátusa tizenöt év elméleti kutatás után fordult a mesék gyakorlati alkalmazása felé, s újabb tíz év tapasztalatainak alapján dolgozta ki a Metamorphoses Meseterápiás Módszert. 1997-ben három alsó tagozatos olvasókönyvet írt, melyekben a mesék pedagógiai alkalmazhatóságát bizonyítja. Esemény oldala: https://www.facebook.com/events/182757215405891/ Jegyár: 1600 Ft Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy, valamint terézvárosi lakosoknak: 1200 Ft/előadás
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?