Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - PÉNZ NEM SZÁMÍT?!
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 145 értékelés alapján
  Leírás
Fröccs - interaktív lélekbúvárkodás Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa Január 15-ei előadásunk témája: Pénz nem számít?!

Van, aki csóró, van, aki gazdag, van, aki sóher, van, aki bőkezű, van, aki herdálja, van, aki beosztja, van, aki kölcsönad, van, aki kölcsönkér, van, aki eljátssza, van, aki eldugja, van, aki elkölti, van, aki ellopja, van, akinek sosem elég, van, aki bármennyiből kijön, van, aki sokallja, van, aki kevesli, van, aki büszke rá, van, aki szégyelli, van, akinek csak ez számít, van, akinek nem számít??? A pénz – ha van, ha nincs – keresztülszövi az életünket. A relatív és az abszolút szegénység eltérő élmény: a pénzhez való viszonyunk kapcsán szégyenkezünk, dühöngünk, irigykedünk, ítélkezünk, érzéketlenné válunk – ki-ki saját alkata szerint. Eltérő értékrendek, stratégiák, torzulások és megoldások a fogyasztói társadalom nyomása alatt. Játék, humor, gondolatok, jelenetek és beszélgetés a pénzről és a pénzhez való viszonyunkról.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?