Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BALETT +FOTOGRÁFIAI MÚZEUM
Kelemen László Kamaraszínház - Új Kelemen László Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 390 értékelés alapján
  Leírás
BALETT + FOTOGRÁFIAI MÚZEUM Táncszínházi előadás

A Kecskemét City Balett társulata kéthavonta más és más meghívott vendéggel közösen mutatja meg, hogyan találkozhat a művészet a…, nos, a művészettel. A közreműködő partnerek pedig egytől-egyig Kecskemét hírnevét öregbítik, ezzel is különlegessé, lokális ünneppé varázsolva ezeket az estéket. A programsorozat második állomásaként a kecskeméti Magyar Fotográfiai Múzeum által összegyűjtött különlegesen inspiratív képek kerülnek középpontba, valódi összművészeti élményt nyújtva a nézőknek: a vetített képek, a zene és a tánc összefonódása révén. Az este különlegessége, hogy bár Barta Dóra kovácsolja egységessé, a táncosok maguk választják ki az őket megihlető képeket, és ők készítenek kapcsolódó koreográfiát is hozzá; ezáltal mindegyikük bepillantást enged saját személyiségébe, gondolataiba, kreativitásának határtalanságába.
  Stáblista
Koreográfia 
Barta Dóra 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?