Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BALETT +FOTOGRÁFIAI MÚZEUM
Kelemen László Kamaraszínház - Új Kelemen László Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
BALETT + FOTOGRÁFIAI MÚZEUM Táncszínházi előadás

A Kecskemét City Balett társulata kéthavonta más és más meghívott vendéggel közösen mutatja meg, hogyan találkozhat a művészet a…, nos, a művészettel. A közreműködő partnerek pedig egytől-egyig Kecskemét hírnevét öregbítik, ezzel is különlegessé, lokális ünneppé varázsolva ezeket az estéket. A programsorozat második állomásaként a kecskeméti Magyar Fotográfiai Múzeum által összegyűjtött különlegesen inspiratív képek kerülnek középpontba, valódi összművészeti élményt nyújtva a nézőknek: a vetített képek, a zene és a tánc összefonódása révén. Az este különlegessége, hogy bár Barta Dóra kovácsolja egységessé, a táncosok maguk választják ki az őket megihlető képeket, és ők készítenek kapcsolódó koreográfiát is hozzá; ezáltal mindegyikük bepillantást enged saját személyiségébe, gondolataiba, kreativitásának határtalanságába.
  Stáblista
Koreográfia 
Barta Dóra 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?