Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - FITNESS, WELLNESS, KELLESZ - AMIT TEHETÜNK MAGUNKÉRT
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 137 értékelés alapján
  Leírás
A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál.

Fitness, wellness, kellesz? – Amit tehetünk magunkért Sportolj heti háromszor. Járjál fitnesszbe. Járjál wellness-be. Törődj a bőröddel. Törődj a csakráiddal. Törődj a családoddal. Paleolit diéta. Atkins diéta. 90 napos diéta. Ne igyál tejet. Igyál sok tejet. Legyél szép, mint a sztárok. Legyél természetes. Legyél ápolt. Legyél önmagad. Legyél mindig más. Engedd meg magadnak a mozgást. Engedd meg magadnak a lazítást. Kényeztesd magad. Ne hagyd el magad! Hogyan találjunk egyensúlyt az önazonosság és a szépségipar világa között? Hogyan találjunk egyensúlyt a józan egészségféltés és a hipochondria között? Mit lehet megtenni, mit kell megtenni? Ki tud ekkora divat/életmód/gyógyászati iparban eligazodni? S mi köze mindennek az énképemhez? Erről játszik a Momentán és beszélget F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus. A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra. Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék. Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?