Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PIMASZ ANGYALOK
Kelemen László Kamaraszínház - Új Kelemen László Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 450 értékelés alapján
  Leírás
Vajda Anikó - Bradányi Iván: PIMASZ ANGYALOK Zenés játék

A kecskeméti Katona József Színház és a Marczibányi téri Művelődési Központ közös produkciója.
  Két fényesen ragyogó csillag, Karády Katalin és Marlene Dietrich olykor irigylésre méltó, másszor szívszaggató, de mindenképpen kalandos életébe nyerhetünk bepillantást. A sikeres, ünnepelt színész- és énekesnő is ember, még hozzá olyan problémákkal és terhekkel, amelyeket elviselni csak a nem mindennapi teremtések tudnak. Útjaik, történeteik egy egészen különleges világba vezetnek be bennünket, ahol nem csak a népszerűségért, de az életben maradásért is keményen meg kell küzdeni. Öröm, bánat, könnyek, mosoly, szerelem, háború, feneketlen mélységek, szédítő magasságok… mindez a méltán népszerű dalok kíséretében, Piros Ildikó és Tóth Enikő tolmácsolásában… Zongorán közreműködik: Neumark Zoltán A bemutató időpontja: 2015. November 27. 19.00 Kelemen László Kamaraszínház
További előadások: November 28. 19.00  
  Szereposztás
Marlene Dietrich, Ida 
Piros Ildikó 
Karády Katalin, Vivian 
Tóth Enikő 
  Stáblista
Rendező 
Cseke Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?