Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SINATRA 100 GÁJER BÁLINT LÁNYI LALA VASTAG TAMÁS MIHÁLYI RÉKA
MOM Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Frank Sinatra és kortársainak dalaival invitálja a közönséget zenés időutazásra a múlt század első felének Amerikájába Gájer Bálint, Lányi Lala, Vastag Tamás és Mihályi Réka egy fantasztikus színpadi show keretében.

Nyolc Grammy-, két Oscar-díj, három Golden Globe, több, mint 70 nagylemez, négy feleség, 100 év, egy fekete kalap - és a számok mögött egy halhatatlan zseni: Frank Sinatra Egy világ bálványa, akit csak a Hang-ként emlegettek.De amint kihunytak a fények, azobbal visszavette az útkereső ember, a szorongó férfi rzháját, talán a szeme kékje is megkopott a takarásban. Ez a kettősség, ez az érzékenységbe csomagolt csillogó élet elevenedik meg december 12-én este a MOM Kulturális Központ színpadán, ahol tehetséges fiatalok emlékeznek a 100 évvek ezelőtt született művészre, aki tartalmas életében maradandót alkotott zenében és filmen egyaránt. Neve egyet jelent az életigenléssel, eleganciával, élménnyel.  Gájer Bálint, Lányi Lala, Vastag Tamás és Mihályi Réka Sinatra világslágerein túl megidézi a swing virágkorát is: a 30-as évek Amerikájának frivol, fehér inges, feke autós, dohányfüstös miliőjét. Az est során közreműködik a Studio11 Ensemble és a Budapest Táncművészeti Stúdió. A koncerttel Frank Sinatra születésének 100. évfordulója előtt tisztelegnek a szervezők
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?