Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÁTHATÁRON CSOPORT: ABLAK
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Ház - Gólem terem
  19:30
LEGOLCSÓBB JEGYÁR
2300 Ft
KEDVEZMÉNY
50%
MA ESTE SZÍNHÁZ! ÁR
1150 Ft
KEZELÉSI KÖLTSÉG
288 Ft
ÖSSZESEN
1438 Ft
  Értékelés

(8.0 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
Edward Bond, a kortárs brit drámairodalom egyik legendás alakja. Drámája éles helyzeteket mutat be és éles kérdéseket tesz fel nézőinek.Egy panelház sokadik emeletén egy 16 éves fiú próbál önálló életet kezdeni, kiszabadulni otthonról, megszabadulni anyja terheitől. De az önállóságnak ára van. Az anyja csak egy kis csendre vágyik. De az utca zaját, a kinti történéseket nem tudja kizárni az életéből. Nem bír szabadulni az újsághírtől, amit korábban olvasott. Az apa nem akar apa lenni, inkább csak túlélni próbál. Úgy érzi, jobb sorsot érdemelne, mint amit kapott. Egy fiatal útját követhetjük, születése előtti időtől élete sorsdöntő pillanatáig. Van-e esélye tisztán látni a 16 éves fiúnak ebben a kinti-benti zűrzavarban? Az előadás egy széthulló család életét mutatja be és tematikájában megjelenik a droghasználat, a szülők válása, a gyerekét egyedül nevelő anya élethelyzete és a kamasz fiú szüleihez való viszonya.

Jegyárak:
Diák-nyugdijas 1500.-
Felnőtt jegy: 2300.-

Szereplők
Richard: Gerner Csaba, Liz: Feuer YvetteésDan: Fehér Dániel
Alkotók
Írta: Edward Bond
Rendezte és fordította: Bethlenfalvy Ádám

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?