Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DUMAKABARÉ - STAND UP BRIGÁD
Újpesti Kulturális Központ - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 43 értékelés alapján
  Leírás
Őszi műsorunk keretében a Showder Klubból, a Comedy Centralról és a Rádiókabaréból ismert humoristák műsorára várjuk Önöket az Újpesti Polgár Centrumba.

Fellépők: „Gombos Szabolcs 1977 egy ködös őszi délelőttjén láttam meg a napvilágot. Nem sokkal ez után meglepődve konstatáltam, hogy létezem. Ezt nem hagyhattam annyiban! Gyorsan kijártam az óvodát és néhány iskolát. Sőt! Dolgozni is elmentem! De ezeket hagyjuk! Egy nap arra ébredtem, hogy elmúlt az életem egyharmada és még mindig nem azt csinálom, amit szeretnék. Tehát, kimondtam, amire gondolok… és kinevettek. De pont ez volt a lényeg! Törekvő fegyvertársaimmal megalapítottuk saját klubunkat, hogy az alábbi céljaimat elérjem: Számos, jól csengő nevű és komoly díjat fogok elnyerni a közeljövőben. Célom a Karinthy, a Jegy, és az Egy gyűrű megszerzése.” „Szép Bence Szép Bence Emelt-díjas humorista szülei egyetlen gyermekeként látta meg a napvilágot - leszámítva a lánytestvéreit. Fellépett a Mikroszkóp Színpad/Kabaré 24 műsoraiban, az MTV "Mondom a magamét" című tehetségkutatójának harmadik helyezettje, a Rádiókabaré és a Frizbi Hajdú Péterrel műsorok fellépője. Imádja az állatokat, főleg a roston sült pisztrángot. Kedvenc üdítője a sör, de az alkoholt sem veti meg. Sportosan él, mert 100 éves korában szeretne elhalálozni egy felbőszült, féltékeny férj puskalövése által. A NASA megbízásából instant víz előállításán dolgozik, hobbija a fedett pályás véraláfutás, de a tengerparton is szeret monokinizni.” „Lorán Barnabás Trabarna A Showder Klub népszerű fellépője. Humorista, tanácsadó, autóhang-utánzó művész. Dolgozott, mint szállítmányozó, majd beszippantotta a távközlés, no, meg persze a szórakoztatóipar. Ő az élő bizonyíték arra, hogy a Trabanthang-utánzó verseny után is van élet. Sőt, akkor kezdődik csak igazán. Néhány év alatt sikeres humorista, büszke apa – kétszeres -, és szenvedélyes kerékpáros lett belőle. Lelkesedik az autókért, de zavarja a tapintatlanság. A megtervezett alkotás spontán híve, a magyar humor hutyutyuja. Karrierje ugyanúgy kezdődött, mint sok más legendás előadóművésznek, néhány sör mellett. Az ember, aki fogalommá emelte a hangutánzó szavakat és akinek szénmonoxid kibocsátása, városi és kombinált fogyasztása az Európán innen és túli normáknak  megfelel.” Jegyek megvásárolhatók:
http://jegy.ujkk.hu/
elővételben Ady Endre Művelődési Házban
illetve az előadás napján, a helyszínen Kedvezmények: Az Ady Endre Művelődési Házban illetve a helyszínen történő vásárlás esetén Újpest kártyával vagy diákigazolvánnyal rendelkezők számára 10% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmények nem összevonhatók! További Információ: 061-231-6000, szalai.krisztina@ujkk.hu
  Stáblista
Humorista 
Lorán Barnabás 
Humorista 
Gombos Szabolcs 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?