Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁV JORMA PANULA KARMESTERKURZUS GÁLAKONCERT
Magyar Nemzeti Múzeum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
VÁLTOZÁS: Jorma Panula váratlan betegsége miatt a kurzust Ed Spanjaard, az amszterdami Conservatorium professzora tartja.

Kurzus repertoár: Brahms: II. szimfónia, Liszt: Lés Préludes, Sibelius: Finlandia, Mozart: Figaro - nyitány, Glinka: Ruszlán és Ludmilla - nyitány, Sibelius: Valse Triste Közreműködik: Amos Chia (Szingapúr), Gerhard Jacobs (Németország), Yoomi Kim (Kanada), Leonard Kwon (Dél-Korea), Mojca Lavrencic (Szlovénia), Sora Elisabeth Lee (Dél-Korea), Ilya Ram (Izrael), Masahiko Sakamoto (Japán), Scott Wilson (Egyesült Királyság) Rendező: MÁV Szimfonikus Zenekar
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?