Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

TÁZLÓ KLUB - VENDÉG: FERENCZI GYÖRGY ÉS A RACKAJAM
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tázló klub – Világzenei koncertsorozat: vendég Ferenczi György és a Rackajam

Az este a Tázló együttes rövid koncertjével kezdődik, amit a meghívott vendégzenekar fellépése követ. Néhány szám erejéig közös koncertprodukciók is születnek, a vendégzenekar tagjai pedig jam session-szerűen bekapcsolódnak a koncertet követő moldvai táncházba. Minden közreműködő számára kihívás lesz így az este, és a közönség is egyedi koncertélmény részese lehet. 19.30 Tázló koncert 20.15 Ferenczi György és a Rackajam, közreműködik a Tázló zenekar 21.30−01.00 Tázló táncház a vendégzenekar közreműködésével A Rackajam együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra, és a rock'n'roll forradalom szeretete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfi és Gérecz verseivel, illetve Hendrix zenéjével. A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas, információban, és humorban gazdag estét. Számos ponton utal a rock'n'roll forradalom, az amerikai zenei kultúra és a zenekar elképzelésének kapcsolatára. A zenekar tagjai: Apáti Ádám, Bizják Gábor, Ferenczi György, Jankó Miklós. Pintér Zsolt Jegyár: 2000 Ft, elővételben 1500 Ft (kosárba kell tenni a megvásárolni kívánt jegyeket, utána lehet kiválasztani az elővételt) Táncházi belépőjegy 22.00 óra után 800 Ft, diák/nyugdíjas 500 Ft (a helyszínen)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?