Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MÁV FESTETICS/1.
Festetics Palota

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 133 értékelés alapján
  Leírás
A Festetics-koncertek szép hagyománya, hogy egy-egy kiemelkedő hangszeres művész időnként szólistaként és karmesterként (illetve zenei vezetőként) is bemutatkozik.

Ezek a hangversenyek igen tanulságosak a muzsikusok számára, de különleges élményt adnak a hallgatóknak is. Volt ilyen vendégünk hegedűs, csellista, oboás és trombitás is. Idei évadnyitó koncertünk vendége a világhírű fuvolaművész, András. Hetvenedik évén túl is aktív, tele energiával és elképzelhetetlenül gazdag tapasztalatokkal. A világ legnagyobb fuvolaművészeitől, Aurél Nicolet-től és Jean-Pierre Rampaltól tanult, híres nagy zenekarok
tagja volt, játszott a legnagyobb karmesterekkel. Ezúttal két pompás Mozart művet szólaltat meg. A G-dúr fuvolaverseny után a komponista egyik legnagyszerűbb kamarazenei művét hallhatjuk, melynek címe: Szerenád 13 hangszerre, más néven Gran Partita. Ez a hét tételes darab Mozart csodálatos életművéből is kiemelkedik; a dallamalkotás, a zenei kifejezés és a hangszínek csodája. Adorján választása azért is figyelemre méltó, mert a műben nincs is fuvola: a két oboán kívül csupa sötét hangú, de bensőséges, simogató játékra annál inkább alkalmas hangszerből áll. Egy ilyen mű előadását vezetni nem karmesteri feladat, sokkal inkább a hangszínek keverésének művészete. Műsor:
W.A. Mozart: G-dúr fuvolaverseny, K 313
Mozart: Gran Partita (B-dúr), KV. 361 (Felix Gleiner feldolgozása) Közreműködő és zenei vezető: Adorján András
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1088, Pollack Mihály tér 3. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?