Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZERETIK A BANÁNT, ELVTÁRSAK?
Ferenczy Múzeum - Ferenczy Múzeum udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 185 értékelés alapján
  Leírás
Székely Csaba: SZERETIK A BANÁNT, ELVTÁRSAK? A Játékszín és a marosvásárhelyi Yorick Stúdió koprodukciója. Egyszemélyes színház (Esőhelyszín: Városháza díszterme)

„Tudják, volt egy kislány, ő volt a legszebb lány a világon. Soha nem vett észre, igazából… gyűlölt engem. Addig, amíg meg nem kérdeztem, hogy… hülye kérdés volt… megkérdeztem, hogy szereti-e a banánt. Nem tudom, hogy megkedvelt-e abban a pillanatban. De azt tudom, hogy attól kezdve nem gyűlölt többé. Úgyhogy csak egyetlenegy dolgot szeretnék kérdezni maguktól: szeretitek a banánt… elvtársak?” – részlet az előadásból „Izgatott, hogy egyszemélyes színházként egyedül játszhatom el a fanyar humorral átitatott történet főszereplőjét és mindazokat, akiket, ha kicsit elrajzoltan is, megidéz. A főhős épp velem egyidős, és én is hasonló romániai városban nőttem föl. Nálunk is voltak Veres elvtársak, akik így utólag inkább komikusnak tűnnek föl, nekem is volt ilyen kivételezett helyzetű osztálytársam, mint ennek a történetnek a főhőse, aki mégis boldogtalanul nőtt föl - Sebestyén Aba. A darab a BBC rádiójáték-pályázatán a Legjobb Európai Dráma Díját nyerte el.
  Szereposztás
Előadja 
Sebestyén Aba 
  Stáblista
Rendező 
Sorin Militaru 
Díszlet 
Bajkó Blanka Alíz 
Jelmez 
Bajkó Blanka Alíz 
Rendező asszisztens 
Kovács Emőke 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?