Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CARO CARUSO
Ferenczy Múzeum - Ferenczy Múzeum udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 182 értékelés alapján
  Leírás
CARO CARUSO Nápoly sikátoraitól a New York-i Metropolitanig Domenico Meniniés a Straviartre Phora előadása. (Esőhelyszín: Városháza díszterme)

Domenico Menini  -  tenor (Enrico Caruso) M°Denis Biancucci  -  zongoraművész,  zenei vezető Juhász Károly  - színművész  (narrátor) “Az Élet sok szenvedéssel súlyt engem. Akiket soha nem ér semmi, nem tudnak énekelni”-      Enrico Caruso                                                                                                     - A koncert-előadás Enrico Carusónak, minden idők talán legnagyobb - barátai szerint kivételes hangját lemezfelvételekre „pazarló” - olasz tenorlegendájának állít emléket.
A koncert során Caruso szerelmekkel, szenvedélyekkel, szenvedésekkel teli kalandos, színes élete elevenedik meg a színpadon.A színes életrajzi eseményeket a tenorgéniusznak tulajdonított híres repertoár bravúros felelevenítésével fűzik előadássá az olasz vendégművészek. A Caruso-szerep alakításához méltó hangszínű, fiatal tenor bravúros, olykor megindító, máskor szellemes interpretációját a nagy tehetségű zongoraművész teljesíti ki virtuóz játékával. Az előadás cselekményének megértésében interaktív magyar színművészi narráció segíti a zeneszerető publikumot.      
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?