Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A HAL NEM HAL BELE
Ferenczy Múzeum - Ferenczy Múzeum udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 185 értékelés alapján
  Leírás
Emmanuel Robert-Espalieu: A HAL NEM HAL BELE A Nézőművészeti Kft. előadása. (Esőhelyszín: Városháza díszterme)

Fordította:  Gáldi Éva
Alkotók: Katona László, Scherer Péter, Árgyelán Ágnes, Gyulay Eszter Játsszák: Katona László, Scherer Péter Asszisztens: Takács Edina
Zene: Monori András
Fény: Mervel Miklós
Adott egy uszoda és benne két férfi. Az egyik piros a másik kék úszósapkában. Elkerülhetetlen a harc a két szín között. A piros kísérleti alanynak tekinti a kéket. Azt akarja bizonyítani, hogy a halak is éreznek. A kék viszont azt demonstrálja, hogy a halaknak nincs emlékezetük. Különböző színű sapkák a medencében. A sehova sem tartozók kopaszok. De vajon melyikük ússza gyorsabban a 100 hosszt? Két férfi a szokásos tesztoszteron bajnokságot vívja életre-halálra, ezúttal egy uszoda medencéjében, ahol az önazonosságukat csupán a fejükön viselt fürdősapka színe hirdeti. Az egyik kék, a másik piros. „Ha az ember itt akar úszni, a fürdősapka kötelező! Tehát választani kell: Piros sapka, vagy Kék sapka! És ha az ember színt választ, akkor azzal családot, tábort, etikát, címert, felségjelet választ, amelyet aztán megvéd!"
  Szereposztás
Színész 
Katona László 
Színész 
Scherer Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?