Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KRIPLI MARI
Ferenczy Múzeum - Ferenczy Múzeum udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 186 értékelés alapján
  Leírás
KRIPLI MARI – Lázár Kati Jászai Mari estje (Esőhelyszín: Városháza díszterme)

Lázár Kati estje Jászai Mari életét eleveníti meg. Az 1850-1927 között élt őstehetség, aki a világirodalom több mint 300 szerepét eljátszotta, igazi drámai színésznő volt. Lázár Kati főleg az 1926-ban kiadott Jászai-naplót használva gondolja újra és idézi meg a nézőknek a  165 éve született művészt minden örömével és tragédiájával együtt. „Jászai (születési nevén Krippel) Mária elképzelhetetlenül mélyről jutott elképesztően magasra, hihetetlen akaraterővel vívta ki, hogy mindmáig az ország egyik legelismertebb színésze legyen. Kalandos és nem egyszer mélységesen tragikus ívelése során csak úgy falta a férfiakat, nem ritkán olyanokat, akiknek a neve ma már irodalom tankönyvekből köszön vissza, egyszer férjhez is ment, hogy aztán később kierőszakolja a válást.Mégis, valódi szerelmével csak hatvanéves korában találkozott. A jóval fiatalabb Plesch János doktor végzetesen felkavarta a színésznő életét, és a Kripli Mari című előadás itt veszi fel a fonalat. Az előttünk megjelenő Jászai elemi erővel éli meg hol viszonzott, hol viszonzatlan szerelmét, miközben merengései során szép lassan újrameséli életét.” – Hajnal Márton, 7ora7.hu
  Szereposztás
Jászai Mari 
Lázár Kati 
  Stáblista
Producer 
Orlai Tibor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?