Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A CSEMEGEPULTOS NAPLÓJA
Ferenczy Múzeum - Ferenczy Múzeum udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 185 értékelés alapján
  Leírás
Gerlóczy Márton: A CSEMEGEPULTOS NAPLÓJA A Kultkikötő és az Orlai Produkciós Iroda előadása. (Esőhelyszín: Városháza díszterme)

"A lókolbászok akarták így. A lejárt májasok. A kolozsvárik. Ők mentettek meg, hogy újra embernek érezhessem magam” A fiatalpestiíróegyszépnaponkétdolgothatároz el: hogyegyedülállóleszéshogycsemegepultosnakáll. Hogyszíntvigyenazéletébe. Belevetimagát Budapest – és a Vásárcsarnok – sűrűjébe. Egydarabigmindenjólalakul…     
GerlóczyMártonregényétÖtvösAndráselevenítimeg a kolbászok, májasok, a kolozsváriksegítségével.
  Szereposztás
Színész 
Ötvös András 
  Stáblista
Rendező 
Göttinger Pál 
Színpadra alkalmazta 
Lőkös Ildikó 
Színpadra alkalmazta 
Göttinger Pál 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?