Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁV SZIMFONIKUSOK - VARGA/4. OLASZ I.
Budapesti Olasz Kultúrintézet - Olasz Intézet

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 115 értékelés alapján
  Leírás
Első ízben történik, hogy a Varga László-bérlet egyik hangversenye nem valamely zeneakadémiai koncert ismétlése. Első alkalom az is, hogy két ennyire fiatal muzsikus lép az Olasz Kultúrintézet színpadára.

Devich Gergely csellista mindössze 17 éves, de már kitüntették Junior Prima díjjal, több versenyen szerepelt sikerrel, 2014-ben pedig ő képviselte Magyarországot a Fiatal Muzsikusok Eurovízióján, Kölnben. Muzsikus családból származik: nagyapja, Devich János is gordonkaművész. Nem sokkal idősebb a koncert karmestere, Károlyi Sándor sem. Ő azon híres nagykárolyi Károlyi dinasztia leszármazottja, amelynek számos tagja játszott fontos és mindig pozitív szerepet a magyar történelemben. Sándor Münchenben született, néhány éve Bécsben él, az ottani Zeneakadémián tanulja a karmesteri művészetet. Már több ízben vezényelte zenekarunkat az Unokák és nagyszülők hangversenyén, felnőtt koncerten most először. A műsor összeállítása biztos siker: egy Mozart és egy Beethoven mű között Haydn Gordonkaversenye hangzik el. Joseph Haydn eszterházi szolgálata idején komponálta mindkét Gordonkaversenyét, C-dúr és D-dúr hangnemben. Mindkettő nehéz, de igényes és nagyon szép; jól engedi érvényre jutni a cselló meleg, simogató hangját. Műsor: W.A. Mozart: Figaro házassága – nyitány
J. Haydn: C-dúr gordonkaverseny
L. van Beethoven: VII. szimfónia Közreműködik: Devich Gergely (gordonka)
Vezényel: Károlyi Sándor
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1088, Bródy Sándor u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?