Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MÁV SZIMFONIKUSOK - LUKÁCS/6. ZA
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Zeneakadémia

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 136 értékelés alapján
  Leírás
Emlékezetes esemény volt a MÁV Szimfonikusok életében 2006. február 18-a: tizenkét év után ekkor állt újra a zenekar karmesteri pulpitusára Kobayashi Ken-Ichiro. A hosszú kihagyás ellenére úgy jelent meg az első próbán és a muzsikusok is úgy fogadták, mint aki otthon van a zenekarnál.

A legendás japán dirigens több mint 40 évvel ezelőtt, 1974 tavaszán nyerte meg a Magyar Televízió első Nemzetközi Karmesterversenyét. A MÁV Szimfonikusok volt az első zenekar, amelyet hazáján kívül vezényelt, ezzel indult nemzetközi karrierje. Azóta is különleges viszony fűzi a zenekarhoz; visszatérő vendég nálunk, hisz több tucat koncertet dirigált különböző sorozatainkban – Japánban is több alkalommal vezényelte a MÁV Szimfonikusokat, öregbítve ezzel hazánk és a zenekar alapítójának hírnevét. Úgy tartják: az a tűz, amely Kobayashi szeméből és mozdulataiból árad, a művekkel való tökéletes azonosulás, valamint a rá jellemző határtalan szerénység és zene iránti alázat ünneppé tesz minden hangversenyt. 1994-ben megkapta a Magyar Köztársaság egyik legmagasabb kitüntetését; jelenleg a Japán Filharmonikusok vezető karmestere. Zenekarunk legbecsesebb kincsei között őrzi Kobayashi Ken-Ichiro barátságát: 2014 óta tiszteletbeli vendégkarmesterként üdvözöljük őt a pulpituson.

Műsor: L. van Beethoven: V. (Esz-dúr) zongoraverseny
Kodály Z.: Háry János – szvit
Kodály Z.: Galántai táncok Közreműködik: Fejérvári Zoltán (zongora)
Vezényel: Kobayashi Ken-Ichiro
  Stáblista
Zongoraművész 
Fejérvári Zoltán 
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?