Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MÁV SZIMFONIKUSOK - UNOKÁK/1. 11:30
Magyar Nemzeti Múzeum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Unokák és nagyszülők hangversenyei 1. GYERMEKKONCERT

G. Bizet: Gyermekjátékok – Kis szvit
G. Fauré: Dolly – szvit
C. Debussy: Gyermekkuckó – szvit Vezényel: Dinyés Dániel Volt valamikor egy olyan elmélet, amely szerint „a gyermek: kis felnőtt”. Később a gyermekek fejlődésével és lelki világával foglalkozó kutatók ezt cáfolták, hangsúlyozva, hogy a gyermekkor minden szakaszának megvan a maga semmi mással össze nem hasonlítható, saját világa. A művészek, köztük a zeneszerzők mindig is jól tudták ezt. Számos zenemű született, amelyben a zeneszerző megpróbálja beleélni magát a gyermekek gondolkodásába, képzeletvilágába. Eljátssza a gyermek játékait, végighallgatja, vagy éppen végigizgulja a gyerekek meséit. Olyan zenét ír, amely a gyerekekről szól, ám ők is élvezettel hallgatják. Ilyen zeneművek szólalnak meg hangversenyünkön, történetesen mindhárom mű szerzője francia. A Carmen című híres opera szerzője, Georges Bizet 12 darabból álló sorozatot komponált zongorára, négy kézre, Gyermekjátékok címmel. Öt darabot később átírt zenekarra, ezt a Kis szvitet adjuk elő hangversenyünkön. Gabriel Fauré kislánya, Dolly számára komponálta a róla elnevezett zeneművet, az egyik legnagyobb francia zeneszerző, Claude Debussy pedig Gyermekkuckó címmel komponált gyermekekről, de nemcsak nekik szóló, nagyszerű zeneművet.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?