Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

TITKAINK
Kecskeméti Katona József Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 367 értékelés alapján
  Leírás
Pintér Béla és Társulata: Titkaink. A produkció a 80-as évek ügynöktémáját dolgozza fel a Pintértől megszokott humorral, miközben olyan mélységekig hatol, hogy a néző hetekig nem szabadul az emlékétől.

Talán az író-rendező Pintér maga sem gondolta, hogy az akkor éppen jubiláló társulat ezúttal egy olyan előadást hoz létre, amelyet a 15 év csúcspontjának tekintenek a kritikusok és a nézők egyaránt. A színikritikusok 2014 legjobb drámája és legjobb előadása díjaival jutalmazták. Ez utóbbit korábban csak egyetlen társulat nyerte el a függetlenek közül. Az előadás a 80-as évek ügynöktémáját dolgozza fel a Pintértől megszokott humorral, miközben olyan mélységekig hatol, hogy a néző hetekig nem szabadul az emlékétől. Mindenki újra akarja nézni és újabb és újabb ismerősöket akar rá küldeni. Ennek következtében a bemutató óta tartó érdeklődés továbbra sem csökken, az előjegyzési listán még mindig 1500 körüli fő található, pedig csak a Szkénében már több mint 13 ezer néző látta az előadást az elmúlt másfél év alatt! "Egyikünk sem tökéletes, és bizony mindannyiunknak vannak titkai... Nem vagyunk hibátlanok... De a valóság józan fanatikusai vagyunk, és a jó kompromisszumok robotosai." (Pánczél elvtárs) Az előadás megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott! Az előadás hossza: 110 perc, szünet nélkül
  Szereposztás
Balla Bán István  
Friedenthal Zoltán 
Dr. Szádeczky Elvira, Pánczél elvtárs 
Csákányi Eszter 
Kata 
Roszik Hella 
Timike 
Enyedi Éva 
Zakariás Bea 
Szamosi Zsófia 
Tatár Imre 
Pintér Béla 
Szujó, Pincér, Pogány 
Thuróczy Szabolcs 
Tatár Ferenc, Ági 
Stefanovics Angéla 
Borbíró 
Póta György 
Konkoly 
Pelva Gábor 
  Stáblista
Rendező 
Pintér Béla 
Dramaturg 
Enyedi Éva 
Jelmez 
Benedek Mari 
Jelmeztervező munkatársa 
Kiss Julcsi 
Produkciós munkatárs 
Hidvégi Anna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?