Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VARIDANCE: MONTÁZS
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Varidance: Montázs – táncszínházi előadás A fergeteges táncokat bemutató darab a magyar néptánc elemeit montírozza össze ismert táncstílusokkal úgy, hogy a látvány az újdonság élményével és erejével ragadja meg a néző figyelmét.

Ahogyan az élet ritmusa változik, ahogy a napok, az események, a hangulatok váltják egymást, ugyanolyan fordulatosan peregnek a válogatott muzsikával összeforrt műsor fejezetei is. A Harangozó-díjjal kitüntetett Vári Bertalan a hangulatok, érzelmek megjelenítője, különleges szín- és formavilágú képek alkotója. A Montázs a korábbi Vári-koreográfiákhoz hasonlóan kortalan és határtalan táncprodukció: gyereknek és felnőttnek, hazai és külföldi nézőnek egyaránt maradandó élményt nyújtó szórakozás.   A program a Tánccal a Föld körül tematikus nap záróeseménye. Előtte: A Tánc Világnapja az Eötvös10-ben: Tánccal a Föld körül (I.) 2015. április 25., szombat 15.00-17.00   Zenés-táncos utazás vízum nélkül kontinensről kontinensre Utazásunk során bepillantást nyerhetünk a helyi kultúrákba megismerkedve a jellemző táncokkal, zenékkel. Fakultatív programként elsajátíthatunk néhány tánclépést.   Útvonalterv: Európa Magyar néptánc – Csillagszemű Táncegyüttes Flamenco – Inhof Kati és zenész barátai Angol keringő – Oktogon Tánccentrum   Amerika Argentin tangó – Barrio del Tango Argentin Tango Klub Kubai salsa – SalsAmor Tánciskola Ázsia Indiai táncbemutató – Sivasakti Kalánanda Táncszínház Indonéz táncbemutató – Arum Melati Indonéz Tánccsoport Thai táncbemutató –Geo Mui Thai Tánccsoport Afrika Nyugat-afrikai ritmusok és táncok -  Cheikh Ibrahima Fall (Ibro)  (Guinea/Senegal) Utaskísérő: Zugmann Zoltán Az utazás fővédnöke: Zsámboki Marcell koreográfus, táncpedagógus, a Táncművészeti Egyetem docense Az utazáson való részvétel díjtalan!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?