Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY KÜLÖNÖS TALÁLKOZÁS-BARTÓK, MÓRICZ, RIPPL-RÓNAI AZ ERNSTBEN BARNÁS FERENC ÍRÓ ELŐADÁSA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Barnás Ferenc, az Aegon művészeti díjjal, Márai Sándor- és Déry Tibor-díjjal kitüntetett író 25 éve él Terézvárosban, tizennégy évig volt az Ernst Múzeum munkatársa. Előadásában Terézváros egyik igen híres épülete (Nagymező utca 8.) kapcsán irodalomról, festészetről, zenéről és persze építészetről is szó esik majd.

„Rippl-Rónai Józsefnek az Ernst-múzeumban rendezett nagysikerű gyűjteményes kiállításának keretében ma rendkívül érdekes művész-matiné volt, amelyen Móricz Zsigmond és Bartók Béla vettek részt. Móricz Zsigmond a Világ vasárnapi számában megjelent, finom artisztikus írását, a »Piros már a szőlő levél« című novelláját olvasta fel zajos tetszés mellett. Bartók Béla magyar rapszódiai közül játszott el egyet és bemutatta folklorisztikus gyűjtésének néhány darabját. A közönség melegen ünnepelte a kiváló művészt is.” (Világ, 1915. október 18.)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?