Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
M.KECSKÉS ANDRÁS A MÚZSA CSÓKJA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
M. Kecskés András pantomimművész, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszttel kitüntetett művésze pályájának legfontosabb előadásait láthatja a közönség.

A múzsa csókja
Berlioz: Fantasztikus szimfónia /Op.14/ című művének táncpantomim adaptációja M. Kecskés András előadásában a "Múzsa" filmanimáció segítségével jelenik meg, ami többdimenzióssá teszi a produkciót, izgalmas színészi-táncosi lehetőségeket kínálva az előadó számára. A különleges zenei és színházi előadás látványát a fény-árnyékhatások és a filmanimáció teszik teljessé.
Az öttételes mű a zeneszerző magánéleti tükörképe: a viszonzatlan szerelemtől szenvedő művészt egy "fixa idea" tartja hatalmában. Szenvedélyét és szenvedését egy visszatérő dallam szimbolizálja - a szimfónia vezérmotívuma -, mely az imádott nő alakját eleveníti meg különböző látomásokban. I. Álmok, szenvedélyek. Largo - Allegro agitato e appassionato assai
II. Bál. Valse. Allegro non troppo
III. Jelenet a mezőn. Adagio
IV.Menet a vesztőhelyre. Allegretto non troppo
V. Boszorkányszombat. Larghetto - Allegro Az előadások után filmvetítés, beszélgetés a tanítványokkal, pályatársakkal és a közönséggel. Meglepetéssorozat meglepetésvendégekkel a művész 60. születésnapja alkalmából.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?