Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

FÉNYES – EST
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 288 értékelés alapján
  Leírás
Fényes Szabolcs zeneszerző, a filmzene és a slágerek királya. Több mint 100 filmhez szerzett zenét, 700 dalt és 45 zenés játékot írt.

Ha csak annyit mondunk, hogy ’ Oda vagyok magáért…’,  vagy  ’ Küldök néked egy nápolyi dalt…, avagy  ’ Kétszer kettő néha öt…’ rögvest  Fényes Szabolcs jut az eszünkbe. Kállai István ötletei alapján összeállította:
Masa Tamás Közreműködnek:
Masa Anita, Masa Tamás, Szabó Endre, Neumark Zoltán Konferanszié: Gál Róbert író
  Stáblista
Közreműködik 
Masa Tamás 
Közreműködik 
Masa Anita 
Közreműködik 
Szabó Endre 
Közreműködik 
Neumark Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?