Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MOJO WORKINGS LEMEZBEMUTATÓ KONCERT - LONG STEP
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Mojo Workings 2012-ben megjelent Back In The Day albuma után, itt a már régen várt második korong. A CD Long Step címmel lát napvilágot ez év márciusának elején. A srácok nagy elánnal készülnek a mostani lemezbemutató koncertjükre, ami március 14. én lesz nálunk.

A zenekart alkotó trió az eltelt idő óta lassan-lassan kvintetté bővült. Lemezük sajátos hangulatát, a már jellegzetesnek mondható akusztikus hangképet, a blues, a folk a popzene érdekes ötvözése alakítja. Ritkán hallott és látott hangszerekkel spékelik meg a koncert produkciót, mint pld. a cigarbox, vagy harmonetta harmonika, miközben tovább bővítették a vokális hangzást. A fiúk nem hívnak külön vendégzenészeket a koncertre, hiszen a lemez anyagát úgy állították össze, hogy plusz hangszeres zenészt nem igényel. - A koncert este 8 órakor kezdődik, utána a zenekar dedikálja új albumát.   MOJO WORKINGS: Honfi Imre Olivér- vokál, gitárok Horváth János- vokál, gitárok Szabó Tamás- vokál, harmonikák Pengő Csaba- vokál, nagybőgő Mezőfi István- vokál, dob, ütősök
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?