Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ELŐADÁSOKK MAGYAR NŐI UTAZÓK ÖT VILÁGRÉSZEN
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„ElőadáSOKK” – Magyar világutazók nyomában Dr. Kubassek János geográfus, tudománytörténész, múzeumigazgató vetítéssel illusztrált előadássorozata

Magyar női utazók öt világrészen. Az előadáson elfeledett és világhírűvé vált magyar női utazók életútját kísérhetjük nyomon Európában, Afrikában, Ázsiában, Óceániában és az Antarktiszon. Akad köztük tudós felfedező, festőművész, misszionárius, hegymászó, kőolajkutató, meteorológus és író. Kalandos életük, áldozatvállalásuk, eredményeik és sikereik okán mindannyian méltóak az utókor megbecsülésére. Dr. Kubassek János több külföldi tudományos expedíció résztvevője, illetve vezetője volt. Öt kontinens 87 országában járt. Számos hazai és külföldi egyetem meghívott előadója. 1983 óta a Magyar Földrajzi Múzeum igazgatójaként dolgozik. Kutatási területei: a geográfia tudománytörténete, földrajzi utazók, régi magyar világjárók tevékenysége, karsztmorfológia, szpeleológia, Ázsia és Afrika regionális földrajza. Húsz könyv és több mint kétszáz tanulmány, cikk szerzője.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?