Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ELŐADÁSOKK TELEKI SÁMUEL NYOMDOKAIN KELET-AFRIKÁBAN - ZANZIBÁRTÓL A STEFÁNIA-TÓIG
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„ElőadáSOKK” – Magyar világutazók nyomában Dr. Kubassek János geográfus, tudománytörténész, múzeumigazgató vetítéssel illusztrált előadássorozata

Teleki Sámuel nyomdokain Kelet-Afrikában - Zanzibártól a Stefánia-tóig. Dr. Kubassek János – a Zanzibártól a Stefánia-tóig című könyv szerzője – előadásában bemutatja Teleki Sámuel felfedező utazását Kelet-Afrikában, a Kilimandzsárón, valamint a Rudolf- és a Stefánia-tó egzotikus vidékén. Az előadó saját élményei tükrében felvillantja az afrikai törzsek, maszájok, kikujuk, turkanák, el molok hétköznapjait, az egzotikus afrikai állat- és növényvilág képviselőit, a természet érdekességeit.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?