Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ELŐADÁSOKK-TÁRSTALÁLÁS MESTERFOKON KÁNYA KATA ELŐADÁSA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mit kell tennünk azért, hogy ki tudjunk alakítani egy jó párkapcsolatot, és hogyan lehet ezt megtartani?

Húsz év tapasztalatával, gyakorlatias tanácsokkal, praktikákkal, tanulságos történetekkel próbál segítségünkre lenni ebben a témában Kánya Kata színművész, televíziós műsorvezető, a róla elnevezett társközvetítő iroda vezetője. Sorozatunk folytatásában a neves előadók – Kánya Kata, Pál Feri atya, dr. Belső Nóra, Bácskai Júlia - a párkapcsolatok különböző formáit, az egyéni boldogság keresésének lehetséges útjait vizsgálják a házas- és élettársi kapcsolatokban vagy azokon kívül.
  Stáblista
Egyéb 
Kánya Kata 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?