Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ALBÉRLET AZ ASZTAL ALATT
Éless-Szín - Petőfi Sándor Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Roland Topor: ALBÉRLET AZ ASZTAL ALATT - lírai vígjáték zenékkel, 2 részben -

Párizsban vagyunk egy nagy bérházban. „Nagyon örülök  Aubaiféche   kisasszony, hogy albérlőként  magánál lakhatok az asztal alatt!.” .—hálálkodik Dragomir ( Bodor Géza)  kelet- európai bevándorló, aki remek cipész és szórakozásból még rajzolgat is. „Szeretem hallgatni, ahogy kalapálgat és dudorászik az író asztalom alatt. Legalább nem vagyok egyedül…” -- így  Florence ( Kondákor Zsófi ), aki  műfordító és éppen egy Dragomir anyanyelvén írott könyv fordításával bíbelődik. E sajátos  bérlő - albérlő  viszonyból érdekes és mulatságos helyzetek sora születik. No persze, a korábbi kapcsolatok, kötődések IS alakítják sorsukat.            Megjelenik Raymonde (Valler Gabriella),a tapasztalt barátnő; aztán Gritzka (Mesterházi Gyula) az unokatestvér, tehetséges zenész ; majd Mark (Éless Béla) a Kiadó tulajdonosa; s mindegyikük megpróbálja a maga elképzelései szerint irányítani az eseményeket. Hangulatos zenék emelik a kellemes vígjáték hangulatát, s a végén, mint a mesében…,no, de nem mondok el mindent!  Inkább jöjjenek el !          Várom Önöket:   Éless Béla rendező
  Stáblista
Florence Aubaiféche 
Kondákor Zsófia 
Raymonde Pouce 
Valler Gabriella 
Dragomir 
Bodor Géza 
Marc Thyl 
Éless Béla 
Gritzka 
Mesterházy Gyula 
Rendező munkatársa 
P_Tóth Erzsébet 
Zenei szerkesztő 
Kokavecz Iván 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?