Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAKRANCOS - GULYÁS ANNA / PRO PROGRESSIONE
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Makrancos Gulyás Anna – Pro Progressione Bemutató

A mindenki által ismert Shakespeare-dráma – mely a balett színpadokon is régóta nagy sikerrel játszott mű – alaphelyzetét a mai korba helyezve egészen érdekes látleletet ad. A két teljesen eltérő temperamentumú nő párkapcsolatának alakulását végigkövetve kérdőjeleket kap a mindenkori alaphelyzet: A naiv, simulékony húg boldogabb lehet-e végül az érte feltétel nélkül rajongó férfi mellett, mint a megközelíthetetlenné keményedett nővér azzal az emberrel, aki minden áron a nő teljes személyiségét akarja látni?                  Bízni bárkiben is manapság szinte lehetetlen. Jobb volna, ha inkább feladnánk, s a nyugalmat, a rutint keresnénk, magunknak őrizvén gyengeségeinket. Vagy dönthetünk úgy, hogy elvállaljuk az erőpróbát és az esetleges sérülést, hogy önmagunkat fel nem adva, de a másik fél lehető legőszintébb elfogadásával akarjuk megismerni azt, aki végül többé válhat számunkra, mint a saját félelmünkhöz való ragaszkodás. A dráma karaktereinek kiemelésével a cselekményt végigvivő esetleges lélektani okok és események kerülnek vizsgálat alá az előadás során. Előadók: Asztalos Dóra, Stohl Luca, Bukta Gergő / Frigy Ádám, Krizsán Dániel Zene: montázs, Zombola Péter Látvány: Tibor Nagy Grosso Koreográfus: Gulyás Anna Az előadás támogatója az NKA. Külön köszönet a Kulcsár Noémi Tellabornak és a Bozsik Yvette Társulatnak. Gulyás Anna: „Nyolc év showtáncnak és gimnasztikának, valamint számos itthoni és külföldi mesternél elvégzett kurzusnak köszönhetően a MU Terminál műhelyébe nyertem felvételt. A Táncművészeti Főiskola hallgatója lettem a felnőttképzésen modern tánc szakon 2008-ban, emellett táncosként a PR-evolution Dance Company tagjaként nevelődtem, valamint utcai performanszokkal, improvizációs színházzal is foglalkozni kezdtem. Az ezt követő évadomat már a Közép-Európa Táncszínházban töltöttem. Ezután adódott a lehetőség, hogy az eddigre már több éven át nekem lehetőséget adó Duda Éva darabok (Plain, Carneval, Aréna) ne csak időszakos munkaként legyenek számomra jelen. Így 2010-től a Duda Éva Társulat tagja vagyok, ami mellett elkezdhetem tanári-alkotói képességeimet is próbálgatni, s ezáltal a fizikális munkát elméleti oldalról is megközelíteni…”
  Szereposztás
Előadó 
Asztalos Dóra 
Előadó 
Stohl Luca 
Előadó 
Bukta Gergő 
Előadó 
Frigy Ádám 
Előadó 
Krizsán Dániel 
  Stáblista
Koreográfia 
Gulyás Anna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?