Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - HOGYAN NEVELJEK FÉRFIT A FIAMBÓL, NŐT A LÁNYOMBÓL?
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 137 értékelés alapján
  Leírás
Interaktív lélekbúvárkodás Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa

Ne bőgj, nem vagy te lány! / Hogy nézel ki? Olyan trampli vagy, mint egy fiú. / Ne bámuld a
lányokat! / Ne fogdosd magad! / Ne kérdezz már hülyeségeket! / Ne kellesd magad! / Legyél már nő! / Legyél már férfi! / Tudod mit? Kérdezd inkább anyádat! Hogyan neveljünk férfit a fiunkból, nőt a lányunkból? Hány éves korban kell kezdeni? És
egyáltalán mit? Mikor tartsunk szexuális felvilágosítást? Meddig ültessük őket az ölünkbe? Járjunk-e otthon meztelenül? Hagyjuk-e őket meztelenül? Baj-e, ha előttük csókolózunk, baj-e, ha időnként magunkra zárjuk az ajtót? Mi van a szoknyákkal, cipőkkel, frizurákkal, játékokkal? Mi az, amit meg kell tanítanunk, mi az, amiben fontos lenne szabad kezet adnunk? Változó minták, változó nemi szerepek – van-e mégis olyan, amit fontos lenne átadnunk? Improvizált nevelési tanácsadó fiúkról és lányokról F. Várkonyi Zsuzsa azonos című könyve által is inspirálva – kezdő, gyakorló, leendő szülőknek és azoknak, akiket érdekel a férfiasság, nőiesség.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?