Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A MÁV SZIMFONIKUSOK ÉS KOBAYASHI KEN-ICHIRO
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Zeneakadémia

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 136 értékelés alapján
  Leírás
Japán apával és magyar anyával az ember azt mondaná magára, hogy félig magyar, félig japán származású, nem így az ifjú zongoraművész, Kaneko Miyuji, aki száz százalékig magyarnak és száz százalékig japánnak vallja magát.

A kétszáz százalékos felkészültség és izzás amúgy is sajátja: fiatal kora ellenére számos versenygyőzelem és hat lemez van a háta mögött, köztük a Kobajasi Kenicsiróval és a Londoni Filharmonikus Zenekarral 2013-ban rögzített Csajkovszkij-zongoraverseny. Az a mű, amelyet Kobajasi maestróval és a MÁV Szimfonikusokkal most a Zeneakadémia Nagytermében is hallhatunk tőle. A szimfonikus volumenű versenymű – amelynek varázslatos nyitó dallamában zseniális zeneszerzői fogással Csajkovszkij felcseréli a szerepeket, és a zongora kíséri a zenekart – a repertoár egyik legnagyobb kihívása, hasonlóan a Ravel hangszerelésében ismertté vált Egy kiállítás képeihez, amely rendkívüli virtuozitást igényel a zenekari muzsikusoktól.

Műsor: Csajkovszkij: I. (b-moll) zongoraverseny, op. 23
Muszorgszkij-Ravel: Egy kiállítás képei Közreműködik: Kaneko Miyuji (zongora), MÁV Szimfonikus Zenekar Vezényel: Kobajasi Kenicsiro
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?