Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A MAI MANÓ HÁZ ELSŐ 120 ÉVE - TÖRÖK ANDRÁS MŰVELŐDÉSTÖRTÉNÉSZ HELYTÖRTÉNETI ELŐADÁSA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Török András, a Magyar Fotográfusok Háza alapító igazgatója, művelődéstörténész előadása régi képek, feljegyzések, filmek és saját élmények alapján.

Az előadásban „szerepelnek” többek között: Strausz Muki műépítész, Albert Raudnitz festőművész, Rozsnyai Sándor zeneszerző, Senger Mici énekesnő, Kincses Károly fotómuzeológus, Szántó Tibor építész, Nádas Péter író, Henri Cartier-Bresson fotográfus, Baki László blogger. Esemény a facebookon: https://www.facebook.com/events/523971707705685/
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?