Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÁNCOLÓ FILMKOCKÁK -TÁNCOLÓ IKONOK 2. RÉSZ
Nemzeti Táncszínház - MOM Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Táncoló Filmkockák népszerű előadás sorozat Dubai és Prága után több mint ezer látogatót varázsolt már el a Nemzeti Táncszínház műemlék épületében, ahol a Múzeumok Éjszakáján szórakoztató formában mutatta be a film­ és táncművészet közös történetét.

Ebben a részben, a decemberi előadás folytatásában, közelebbről megismerkedünk a legnagyobbtáncos legendákkal a 40'-­es 50'-es évekből. Fedezzük fel, hogyan változtatta meg a táncos mozit Fred Astaire eleganciája, Gene Kelly sármja, vagy a villámlábú Nicolas testvérek azóta is utánozhatatlan technikája! Víz alá merülünk, hogy megcsodáljuk Esther Williams sellőtáncát. Kiderül, miért köszönhette Fred karrierjének 10 évét egy balesetnek, vagy, hogy hogyan kerül egy síró szépségkirálynő a zongora alá, és kinek biztosították lábait 5 millió dollárra! Minőségi táncok, rengeteg kulisszatitokkal másfél órában! Előadó Lakatos János nívódíjas koreográfus, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára.
  Stáblista
Tánc 
Lakatos János 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?