Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BAK ZSUZSANNA: SENKI FÁJA
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 290 értékelés alapján
  Leírás
Többszereplős monodráma

Az igazi nő feleség, szerető, anya és gyermek. Mindig valakinek a valakije. Élni valakiért kell, szeretni valamiért – hangzott a szülői tanítás. Minden szerepet tökéletesen kell, hogy játsszon. Hiba nélkül, tudatában feladatainak és kötelezettségeinek. Megtévesztve élete szereplőit, saját magát is elveszíti lassan. Létezik ő egyáltalán? Volt ő bármikor is önmaga? Képes arra, hogy egy pillanatra is levetkőzze a szerepeit, megálljon és szembenézzen azzal, akivé mások tették, hogy a főszerepet végre valódi személyisége kaphassa? Annak gyengeségével, félelmeivel, vágyaival és őszinteségével... Lehet negyven évesen újrakezdeni mindent? Felépíteni az életet új ismeretekből és feldolgozni az eddigi életút olykor fájdalmas tapasztalatait? Adhat a szerelem ekkora akaratot és erőt? A szerelem szabadság...  Vagy egy újabb szerep csak, egy újabb ismeretlen identitás... Készült: Bak Zsuzsanna azonos című regénye alapján
  Szereposztás
Színész 
Pogány Judit 
Színész 
Rajhona Ádám 
Színész 
Kuna Károly 
Színész 
Bakonyi Alexa 
  Stáblista
Rendező 
Menszátor Héresz Attila 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?