Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ILLÚZIÓ MESTEREI
MOM Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Illúziónisták Budapesten 2015-ben! A látványos műsor a MOM Kulturális Központ színpadán lesz látható januárban.

Ha azt mondom DYNAMO vagy éppen David Copperfield, máris mindenki tudja kire gondolunk. Az illúzionisták legismertebb tagjaira. Most sem akárkik látogatnak Budapestre, amit nem érdemes kihagynia. New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után Budapesten az Illúzió Mesterei! Világ-és európa bajnok illuzionistáink együtt, egy műsorban. A másor előadói elbűvölték már a közönséget a világ minden táján. Rangos fesztiválok nemzetközi TV Show-k és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői, akiknek munkáját több mint száz rangos, nemzetközi díjjal ismerték el. Az ország legjobb illuzionistái által létrehozott egyedi műsor olyan élményben részesíti a közönséget, amilyenben annak még sohasem volt része. Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Itt nincsenek kameratrükkök: a hihetetlen illúziók a nézők előtt, sőt, azok bevonásával történnek. Nagyszínpadi illúziók, lebegés, látványos eltűnések és megjelenések, varázslatos kezek, gondolatolvasás és villámgyors átöltözés – mindez sok humorral fűszerezve. Világbajnok bűvészünk, Hajnóczy Soma világbajnoki címmel jutalmazott produkciója mellett új attrakcióval is készül a hazai közönségnek. Az egyedülálló show-ban fellép a kézügyesség nagymestere, Kőhalmi Ferenc, és többszörös fesztiváldíjas, megható műsorával Galambos Fecó. Egyedi színpadi illúzóval láthatjuk Nagy Molnár Dávidot és partnernőjét, a műsor pedig Sebastiannal és Krisztinával, a villámgyors átöltözés nagymestereivel válik teljessé.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?