Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HANGVERSENY-IV.
Hangvilla - Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Mendelssohn Kamarazenekar soron következő hangversenyén a magyar zenei élet újabb kiválóságát, Várdai Istvánt hallhatja a veszprémi közönség. VÁRDAI ISTVÁN a budapesti Zeneakadémián diplomázott, majd kamarazenei stúdiumokat folytatott többek között Gidon Kremer, Schiff András, Jurij Bashmet professzoroknál.

Számtalan nemzetközi versenyt nyert meg, legutóbb 2014-ben a müncheni ARD gordonkaversenyt. A bécsi Konzerthaustól a new york-i Carnegi Hall-ig a legrangosabb koncerttermekben lépett már fel, sorra jelennek meg nagyszerű cd-felvételei különböző kiadóknál. Ezen a koncerten Várdai István C. Ph. E. Bach Á-dúr gordonkaversenyét szólaltatja meg, melyet Philip Glass ötletes vonószenekari kompozíciója után a kamarazene irodalom egyik kimagasló remekműve, Brahms G-dúr sextettje követ majd a Mendelssohn Kamarazenekar előadásában.
Műsoron:
C. Ph. E. BACH: Á-dúr gordonkaverseny
P. GLASS: Company
J. BRAHMS: G-dúr sextett Közreműködik: VÁRDAI ISTVÁN Liszt-díjas gordonkaművész
  Stáblista
Gordonkaművész 
Várdai István 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?