Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A MAGYAR FALU
MOM Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fitos Dezső Társulat: A Magyar Falu

Azt a láthatatlan szervezőerőt amely a legrégebbi időkben az emberiség fennmaradásának egyik legfontosabb feltétele volt egymás szájáról lesni a szót, egymás mozdulatait figyelve megtanulni táncait, átörökítve a hagyományt. Napjainkban világszerte nő az érdeklődés a hagyomány ismerete után, ahol még természetközelibb, egészségesebb, az egyén szerepét jobban érvényre juttató élet élhető. A Magyar Falu c. táncprodukció , mely a Balassi Intézet felkérésére készült, a Smithsonian Folklife Festival szabadtéri, népművészeti és hagyományőrző fesztiválján mutatkozott be múlt nyáron Washingtonban, több százezer néző előtt, nagy sikerrel. Előadja a Fitos Dezső Társulat Közreműködnek: Szentendre Táncegyüttes és a Gödöllő Táncegyüttes
  Stáblista
Rendező-koreográfus 
Kocsis Enikő 
Rendező-koreográfus 
Fitos Dezső 
Zene 
Pál István Szalonna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?