Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÜVEGCIPŐ - VÍGJÁTÉK
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Molnár Ferenc – Üvegcipő – vígjáték két részben Molnár Ferenc a nagyvárossá fejlett mulató Budapest életét és hangulatát minden drámairó-kortársánál tehetségesebben szólaltatta meg.

Egyrészt a tehetős polgári családok ironikus bírálója volt, másrészt a külvárosok romantikusa, a mocsárból nőtt liliomok megéneklője, a romlott környezetben a jóság megnyilvánulásainak fölfedezője. Az érzelmesség mezével vonta be az élet prózai jeleneteit, groteszk vonásokat vitt neuraszténiás alakjaiba.  A szerző Üvegcipő c. műve a XX. század eleji Budapest szegényes kispolgárairól és munkásainak világáról ad keresztmetszetet. A mű Sípos Lajos műbútorasztalos és egy kiscseléd, Szabó Irma hatalmas, minden akadályt elsöprő szerelmének megható története. Költészet, humor, megoldhatatlannak tűnő akadályok, összeomló és felépülő kapcsolatok egyvelege teszi feledhetetlenné a darabot a nézőközönség számára.
  Szereposztás
IRMA 
Tarpai Viktória 
SIPOS 
Kacsur András 
ADÉL 
Béres Ildikó 
CSÁSZÁR PALI 
Ferenci Attila 
HÁZMESTERNÉ 
Vass Magdolna 
HÁZMESTER 
Szabó Imre 
RENDŐRTANÁCSOS/PAP/CIGÁNY 
Ivaskovics Viktor 
ADÉL ANYJA/TÁRSALKODÓNŐ 
Kacsur Andrea 
ROTICSNÉ/SZAKÁCSNŐ 
Orosz Ibolya 
KECZELI ILONA/JULCSI CSELÉD 
Gál Natália 
STETNER ÚR/ŐRMESTER 
Sőtér István 
VIOLA 
Domareckaja Júlia 
  Stáblista
A színház főrendezője 
Vidnyánszky Attila 
Díszlet 
Ondraschek Péter 
Rendező 
Árkosi Árpád 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?