Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
Ő + Ő - PÁRKAPCSOLATI TÁRSASJÁTÉK
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy vonat elindul valahová. Az egyik fülkében ül egy nő, belép egy férfi és helyet foglal szemben a nővel.

Beszédbe elegyednek. Történeteik megelevenednek előttünk. Ugyanis a két ember nem csak szimplán elmondja életének "jeleneteit", hanem belebújnak egymás partnerének bőrébe, szerepjátékot játszanak. Két élet bontakozik ki előttünk a szerelmes egymásra a szomorú végkifejletig, ami mindkettejük válásához vezetett. A  jelenetekben mi, nézők is magunkra ismerünk és hol szívből, hol kesernyésen nevetünk a figurákon, és magunkon.   A szereplők azzal, hogy felidézik életük fontos momentumait, egyben válaszokat keresnek, ki rontotta el, hol és miért. Szép lassan kiderül,hogy a nagy fellángolás után a hétköznapi élet akadályait nem képesek átugrani. Hát akkor hogyan tovább? Mi a megoldás? A válasz izgalmas, mert részben magunk találhatunk rá a darab folyamán.      
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?