Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BEMUTATÓ AFTER THE CHOICE/„HOME, SWEET HOME…”
Nemzeti Táncszínház - MOM Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás


After the Choice Aida hercegnőnek született, rabnőként élt, s királynőként halt meg szerelmével. Zachár Lóránd új darabjában az Aida című opera megindító dallamaira a hősnő e három arcát külön jeleníti meg. Fény: Stadler Ferenc Zene: Guiseppe Verdi, Gergely Attila Koreográfia: Zachár Lóránd     „Home, sweet home...” Relaxáló gyakorlat stressz ellen, avagy a kiterjedő pránát fokozó mudra. Otthon, édes otthon! Ahol a napi robot okozta megannyi idegeskedés, fáradozás után végre megpihenhetünk, ahol újra önmagunk lehetünk. Ez a mi bázisunk. A következő stressz­űző gyakorlathoz tudatosítsa magában, hogy a bázison biztonságban van! Most helyezkedjen el kényelmesen, és csukja be a szemét. Húzza ki magát, de ne feszítsen, csak figyelje meg a gerincét, hogy a csigolyák egyvonalban legyenek. Fontos, hogy a talpak érintkezzenek a talajjal, legjobb ezt a gyakorlatot mezítláb végezni. Érintse össze a jobb gyűrűsujját a bal mutatóujjával, míg a jobbhüvelykujj hegye a bal gyűrűs tövénél, a bal középső ujj hegye a jobb hüvelykujj tövénél pihen. Amudrát 3 percig a köldök, három percig a mellkas bal, végül 3 percig a mellkas jobb oldalán tartsa. Közben lélegezzen nyugodtan. Szívja be a levegőt mindkét orrlyukon keresztül, és tartsa bent, majd fújja ki a jobb orrlyukon a szív tájékára. Nagyon jó! Folytassa tovább... A következő kilégzés közben mondja ki a jjjaaammm mantrát. Rezgesse 17­szer egymás után. Ha végzett, továbbléphetünk a második szintre... Zene: Gergely Attila, montázs Díszlet, jelmez koncepció: a Társulat Koreográfia: Fodor Zoltán
  Stáblista
Koreográfia 
Zachár Lóránd 
Koreográfia 
Fodor Zoltán 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?