Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - HAZUGSÁG, CSÚSZTATÁS, ÖNÁMÍTÁS
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 137 értékelés alapján
  Leírás
5 perc és ott vagyok, csak kimaradt egy busz! Ja, végül nem mentem el az interjúra, mert rájöttem, hogy nem érdekel az egész. Van pénzem, persze, minden oké. Én is szeretlek.

Kinek hazudunk, és miért hazudunk? Azért, hogy megkíméljünk másokat? Vagy inkább hogy jó színben tüntessük fel önmagunkat? Hogy elkerüljük a konfliktusokat? Vagy hogy elviselhetővé tegyük az életet? Mi a különbség a csúsztatás, az elhallgatás, a kegyes hazugság és a diplomácia között? Érdemes-e mindig orrvérzésig őszintének lenni? Milyen érzés, ha nem hisznek nekünk? Milyen érzés szembenézni az igazsággal? És mi van, ha már mi magunk is elhisszük, amit hazudunk? Őszinte este a hazugságról a Momentánnal és F. Várkonyi Zsuzsával. A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra. Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?