Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
7 FŐ BŰN
MOM Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
7 Fő Bűn A Magyar Mozdulatművészeti Társulat előadása.

Kultúránk legősibb, évezredes törvénye a Tízparancsolat, amelyből fakadó bűnök és erények dualizmusának, egymás mellé rendelt viszonyának, ha úgy tetszik háborújának minden ember részese a mindennapokban is. Félelmetes és titokzatos erők ősi harca mindez a láthatatlanban. Nélküle semmit sem tudnánk a bátorságról, a szenvedélyről, a biztonságról, a félelemről, a békéről és a harmóniáról. Az előadás spirituális, filozofikus, organikusan továbbfejlődő, mint a Dienes-műfaj maga. A koreográfia irányt ad, de nem determinál. A tánc nem ítélkezik, hanem felold. Elképesztő művészi teljesítmény zömében negyven–ötven feletti táncosoktól. Egy óra életbölcselet a színpadon. Színpadi látvány, jelmez és világítás: FOM Jelmez: Matisz Gábor   Zene: klasszikus zenei montázs Rendezés, koreográfia :Fenyves Márk, Pálosi István
  Stáblista
Rendező 
Fenyves Márk 
Koreográfia 
Fenyves Márk 
Rendező 
Pálosi István 
Koreográfia 
Pálosi István 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?