Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FEJÜNK FELÖL A TETŐT - SZÍNPADI JÁTÉK
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
JÓKAI ANNA: FEJÜNK FELŐL a TETŐT színpadi játék 2 részben

“Azt gondolom, hogy Jókai Annának ott kell lennie a magyar színpadon, és mi a Fejünk felől a tetőt címü színjátékát választottuk ki. Ez az első színpadi műve, melyet saját regénye alapján dramatizált,  s aminek  Szolnokon volt az ősbemutatója, hosszú évekkel ezelőtt. 
A történet a ’60-es években játszódik Budapesten. Egy család története, ahol négy generáció lélegzik együtt, egy már szebb időket is látott józsefvárosi házban. Mindenki a saját  kicsinyes, és fanyar világával van elfoglalva, hiába  élnek egy fedél alatt. A Ház a Család szimbóluma, amely recseg-ropog, de küzd a megmaradásért. A darab a ”fekete romantika és a fekete humor” ötvözete és remek színészi feladatot  nyújt a művészeink számára.”
  Szereposztás
Karolin anyó 
Pap Éva 
Szapperné, Nusi 
Ivancsics Ilona 
Eszter a lányuk 
Farkasházi Réka 
Janika, a fiuk 
Kékesi Gábor 
Jenci, az albérlő 
Szirtes Balázs 
Iván 
Gönczy Attila 
Szapper úr 
Varga Tamás 
Chamie Gina 
Elekes Kati 
  Stáblista
Rendező 
Kőváry Katalin 
Díszlet, jelmez 
Dőry Virág 
Rendező asszisztens 
Szabó Gyula Győző 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?