Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZABÓ ELŐD - NAGY ISTVÁN: BARBARA
Újpest Színház, Ady Endre Művelődési Ház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ivancsics Ilona és színésztársai SZABÓ ELŐD - NAGY ISTVÁN: BARBARA Zenés színmű Bemutató: 2014.12.20. 19h Újpest Színház 2014. őszi bérlet 3. előadás

Barbara története 1989 Erdélyben, a nagy változások évében indul. Egy fiatal lány története aki az életét övező káosz, és magánya ellenére csupán boldog szeretne lenni. De a politikai fordulatokat követően gyorsan kiderül, hogy a világ nem született újjá és a hatalom utáni vágy és a pénzéhség ÚJ szörnyekké tudja változtatni az embereket.  A darabban formálódó  konfliktusok a jó és a rossz harca, amelyből végül a hazugságot lebilincselő igazság és a magányt átölelő szeretet kerekedik felül és akkor mondhatnánk, hogy minden álmunk teljesült. De egy hollywood-i happy end-et mégsem öntünk a közönség nyakába, hanem inkább megfűszerezzük egy adag kárpát-medencei realizmussal, valóság szülte karcos humorral, és csavarunk a történeten még kettőt, hogy aztán legyen min elmélkednünk. Mindezt Szabó Előd virtuóz zenéje szövi át és teszi felejthetetlenné. A darab alkotói a marosvásárhelyi Szabó Előd, akivel pár éve az X-Faktor elődöntőjében találkozhattunk, valamint Nagy István, a Marosvásárhelyi Nemzeti színház egyik színész/író/dramaturgja.
  Szereposztás
Színész 
Patai Anna 
Színész 
Nádasi Veronika 
Színész 
Bardóczy Attila 
Színész 
Faragó András 
Színész 
Szolnoki Tibor 
Színész 
Bajza Viktória 
Színész 
Szabó Gyula Győző 
Színész 
Bodrogi Attila 
Színész 
Pirgel Dávid 
Színész 
Kékesi Gábor 
  Stáblista
Rendező 
Somogyi Szilárd 
Zenei vezető 
Lovas Gabriella 
Koreográfia 
Király Béla 
Jelmez 
Halasi Zsuzsa 
Asszisztens 
Márton Fruzsina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, az Ady Endre Művelődési Központban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?